PLA RENOVE 2020
PLA RENOVE 2020

Si ets un particular, autònom, tens una pyme o tens una gran empresas i adquireixes un vehicle nou o registrat a partir de l’1 de gener del 2020, et pots beneficiar de l’ajuda a partir del dia 16 de juny de 2020. Per reactivar el sector de l’automòbil, afectat per la crisi del coronavirus, el Govern destinarà recursos a donar ajudes per la compra de vehicles nous i també ja matriculat.

El pla Renove 2020 prioritza els vehicles més eficients i el compromís que el sector faci un descompte equivalent al de l'ajuda estatal, excepte en els vehicles de zero emissions, quan hi hauran d'aportar 1.000 euros.

Per poder-se acollir a l’ajuda, caldrà:

  • Entregar un turisme d'almenys 10 anys d'antiguitat -7 si és un vehicle comercial-, amb la ITV en vigor i que el beneficiari en sigui el titular o, com a molt, hi tingui un parentiu de primer grau.
  • Que el cotxe estigui el teu nom
  • Itv vigent
  • L’ajut només està destinat a vehicles amb l'etiqueta ambiental A o B que tinguin emissions inferiors a 120 gCO2/km -155 si són vehicles comercials lleugers-, o bé que siguin vehicles amb etiqueta Cero, ECO o C.

Respecte el preu del vehicle, l’ajut estableix com a límit 35.000 euros, o 45.000 en cas de persones amb mobilitat reduïda o amb rendes baixes.
Les ajudes del pla de xoc seran incompatibles amb les del pla Moves per a la compra de vehicles elèctrics.

Hi haurà una subvenció extra de 500 euros en cas que el vehicle a desballestar tingui més de 20 anys, així com si el beneficiari té mobilitat reduïda o pertany a una llar amb ingressos mensuals inferiors als 1.500 euros.

 

 

 

Fecha publicación: 6/18/2020

Este sitio web utiliza  cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios según sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí.