Ingrés del 2n termini de la declaració anual de l’IRPF. El 5 de novembre.
Ingrés del 2n termini de la declaració anual de l’IRPF. El 5 de novembre.

Els contribuents que hagin optat per fraccionar el pagament de l’IRPF en dos terminis i que, a més hagin domiciliat el pagament del segon termini en l’entitat bancaria corresponent, el PRÒXIM 5 DE NOVEMBRE es compleix el termini per efectuar l’ingrés. En el primer termini es va fer el pagament del 60 per 100 del seu import i el pròxim 5 de novembre el segon, que serà el 40 per 100 restant.

 

Es a dir, que si va optar per fraccionar el pagament de la renda del 2020 en dos terminis el pròxim dia 5 de novembre haurà de pagar el segon termini. No caldrà que emplenin cap model, el pagament es realitzarà a l’entitat col·laboradora en la qual varen efectuar l’ingrés del primer termini. Si hi ha algun contribuent que va optar per fraccionar el pagament, però no hagin domiciliat el segon termini en cap entitat bancària, hauran d’efectuar directament l’ingrés el banc. Si és així, el termini de fer l’ingrés directament és fins el dia 5 de novembre inclusivament.

 

El nostre equpi coneix tota la normativa relativa a la declaració de la renda, si vols que t’ajudem de forma personalitzada i totalment confidencial no dubtis en trucar i demanar cita.

Fecha publicación: 11/3/2021

Este sitio web utiliza  cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios según sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí.